Fener Letre Ngjyrë Gurkali Fluturues 38x52x96 Cm

1.29

На залихама

Шифра производа: 1137436 Категорија:

Опис

Bërë Nga Materiale Zjarrduruese Dhe Plotësisht Të Biodegradueshme. Mos E Përdorni Produktin Nëse Nuk I Keni Lexuar Udhëzimet E Sigurisë Së Pari Dhe Nuk Keni Marrë Të Gjitha Masat Paraprake Të Nevojshme. E Disponueshme Në Ngjyrë Gurkali
Koha E Djegies: 8-12 Minuta
Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 14 Vjeç.