Gërshërë Shkolle Bojëqielli Me Sigurese 13Cm

0.69

На залихама

Шифра производа: 1037097 Категорија:

Опис

Gërshërë prej çeliku inox me një majë të rrumbullakët dhe një mbrojtës, me një pllakë për prerje të shpejtë dhe një dorezë të butë, në blu, prej 13.5 cm.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e lehte
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.