Plasteline Në Kove Me Makineri Për Akullore 5×85 Gr

10.99

Нема на залихама

Шифра производа: 1078576 Категорија:

Опис

Paketa përmban një set “plasteline” me një platformë me mjete dhe pajisje të ndryshme për të bërë dhe dekoruar akullore dhe 6 gota plastelinë me një peshë totale prej rreth 330 gr.
Gjinia Djalë vajze
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.