Plasteline Me Forma & Rul Në Kovë 25 Copë

3.99

На залихама

Шифра производа: 1024837 Категорија:

Опис

Kuti me 25 plastelinë me ngjyra të ndryshme, kallëpe me dizajnë të ndryshme, sy dhe një kunj. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç