Laps Portamina 0.5 Mm Me Maja Lapsi & 6 Goma

0.89

Нема на залихама

Шифра производа: 1179020 Категорија:

Опис

Laps mekanik me majë 0.5mm dhe 4 gomë të bardhë.
Ngjyra E zezë
6 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.