Bazament Çadre Blu Që Ngulet Ne Rërë 43×4 Cm

3.99

Нема на залихама

Шифра производа: 1068670 Категорија:

Опис

Gjatësia x Gjerësia: 43×4 cm.
Ka një vidë dhe është i përshtatshëm për tub deri në 4,5 cm.