Mbajtëse Telefoni Për Makinë

2.99

На залихама

Шифра производа: 1136150 Категорија:

Опис

Diametri Lartësia: 10×11 cm.
Baza ka një kënd rrotullimi 360 gradë dhe është anti-dridhje. Jashtëzakonisht e lehtë për tu instaluar. Mund të montohet në çdo sipërfaqe siç është xhami dhe plastikë. Hapja maksimale që kapësja mund të ketë është 9 cm.