Kosh Mbeturinash Jeshil Mini 18x23x33 Cm

1.49

Нема на залихама

Шифра производа: 1181817 Категорија:

Опис

Koshi i mbeturinave të zyrës me rrota dhe kapak, jeshil.
Ngjyra E gjelbër
Materiali Plastike
Kapaciteti 6 lt
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 18x23x33 cm