Qiri Aromatik Ngjyrë E Verdhë Me Kafe Me Aromë Kafe 7×7.5 Cm

1.79

На залихама

Шифра производа: 1187487 Категорија:

Опис

Qiri Dekorativ Në Të Verdhë Kafe Dhe Mjaltë Me Aromë Kafe.
Ngjyra Mjaltë E Verdhë Kafe
Materiali Parafinë
Pesha E Paketës 230 G
Diametri X Lartësia 7.5×7 Cm