Plastelina Me Ngjyra Në Kova Me Kapak Me Forma 5 Copë

2.99

На залихама

Шифра производа: 1063811 Категорија:

Опис

Paketa përmban 5 kavanoza plastike HAPPY DOH në 5 ngjyra themelore (e kuqe, e verdhë, blu, jeshile dhe portokalli) me kapak të stampuar për të krijuar forma të ndryshme.
Gjinia Djalë vajze
5 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.