Plastelina Me Ngjyra 36 Copë & 2 Forma

1.99

На залихама

Шифра производа: 1024838 Категорија:

Опис

Paketa përmban 36 plastelinë me ngjyra të ndryshme neoni, në 2 kuti dhe 2 kallëpe me dizajnë të ndryshme. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.