Stilolapsa Blu “Bic” 4 Copë

1.29

Нема на залихама

Шифра производа: 4890016 Категорија:

Опис

Paketa përmban 4 stilolapsa Ball Pen Cristal “BIC” me majë 1.00 mm dhe shkrim 2 herë më të gjatë dhe më të butë, me bojë blu.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
Seti i markës BIC
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.