Syze Noti Silikoni Blu Për Mosha Mbi 12 Vjeç

4.99

Нема на залихама

Шифра производа: 1140762 Категорија:

Опис

Përbërja: 100% Silikon.
Ata mbrojnë nga rrezatimi i diellit dhe kanë një mekanizëm të veçantë që të mos turbullohen. Ato nuk janë të përshtatshme për not në ujë të thellë.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. Rekomandohet për përdorim nga fëmijët 12 vjeç e lart.